Tågresan med stort T

Dags för lite tågluff igen! Denna gången är det 100% tåglycka som står på schemat. Vissa tågresor är jäkligt bull med förseningar, dålig sömn, snarkande roomies och svettiga tågsäten. Men vissa resor, som denna, är bara livet på en pinnejäkel.

När solen sakta slinker ner mot horisonten utanför tågfönstret.

När man kan stoppa ut nosen genom tågfönstret och lapa kvällssol och frisk luft.

När man sitter bredvid denna spralliga vackra och konstaterar hur fint det är att lära känna varandra så snabbt som genom att umgås konstant i två veckor.

När man får en kupé för 6 pers för sig själva och kan spela hög musik och ha picknick på allt mer eller mindre märkligt snacks som fick hänga med i den obligatoriska resesnackspåsen från mataffären (när allt kostar i snitt 5 kr behöver man inte välja).

När man säger godnatt till solen som slinker ner bakom gårdarna på Ungerns landsbygd.

När det visar det sig att konduktören har en hemlig minibar i sin skrubb där han säljer iskall öl för 1 euro stycket och denna klyschiga upplevelse därmed är fulländad.

När man vaknar upp nästa dag och är i ett yrvaket Kroatien.

Comments

 1. Thilda

  Hej!
  Vet att ni har varit så glitterfina på många fester tex Beyonce konserten. Vad brukar ni använda för glitter? Och var hittar man en jätteannanas som pynt? ??

  1. emmylinnea

   Jag har hittat på allt från panduro till Willys! Men panduro har definitivt, även om det generellt är lite dyrare. Och så använder du vaselin som “klister” ✨

  2. emmylinnea

   + jätteananasen är importerad från Singapore!

 2. Sandra Leone

  Alltså vill åka tåg nu nu nu!

 3. Kristine

  Åh, stemning!

Leave a comment