emmylinnea.se är ALIVE + alldeles för många bilder på sommardopp

HEJ KOMPISAR! Innan jag plågar er med ytterligare Äckligt Njutiga semesterbilder från tågluffen i somras har jag två viktiga saker att säga:

  1. TACK för att ni är så många som både fortfarande kikar in här och säger hej. Gör mig så jäkla glad lätt generead!
  2. Nu funkar äntligen emmylinnea.se, dvs EJ emmylinneas.se som tidigare utan numera emmylinnea i sin enkelhet. Lägg på minnet, så slipper ni skriva hela långa adressen till radarcollective varje gång!

Okej, nu tar vi och leker sommar tycker jag. Plötsligt sitter Lise och Solveig och jag på en båt i Kroatien och kniper med tårna och har det bra.

För att efter ett par timmar till sjöss hamna här – i Hvis. När vi möttes av den här viadukten kändes det verkligen som att vi rodde den här semestern i hamn, he-he.

1 nöjd ✓

2 nöjd ✓

3 nöjd ✓

Vi snabbade hos hem med väskorna för att ge oss ut igen och ner i det här blåa.

“Okejrå, vi stannar väl här och tar ett dopp på vägen”

1 st nöjd 2.0

2 st nöjd 2.0

Och kolla här bloggosfären! Den vanligaste växten på ön var (typ) fikonträd vilket förstås fick mitt blogghjärta att banka extra hårt.

Så traskade vi vidare och tog nogra dopp här också. Att detta känns så jäkla avlägset nu alltså. Sol!!! Värme!!! Bada! Äta glass! Inte jobba! <3333

Comments

  1. Alice

    Alltså ÄLSKAR dina bilder från den här tågluffen! Ska själv iväg och tågluffa under maj/juni och blir så inspirerad och peppad av dessa bilder! Är det så att du har lust att göra ett inlägg med bra saker att tänka på, dina favoritplatser, hur ni gick tillväga med hotell, tåg, hur mycket pengar man ska ha med sig osv? Eller om det finns inlägg som du använde som hjälp för att planera upp resan som du vill länka! Tack på förhand – och KUL att du skriver igen!!

  2. Ellen

    SÅ härligt att för en liten stund slungas utomlands. Åh. Idag var det så himla kallt när jag promenerade mot hunddagiset med min Otto. Fick dock precis höra att snön sällan lägger sig på marken och stannar där i Malmö? Känner mig lite halvt snuvad på vintern nu, eftersom det här blir första Malmö-vintern sedan flytten :( haha.

    Hur som helst! Gillar inlägget och bilderna massor och är så glad för att du skriver lite igen!

Leave a comment