Elsa Billgren släpper vintageguide

Nu släpper Elsa Billgren vintageguiden Elsa Billgrens vintage – en personlig guide till att shoppa, bära och vårda kläder och accessoarer från ett svunnet århundrade. 

”I den här boken kommer jag att berätta om varför jag kan börja gråta av en svart klänning med aprikosdoft, hur det kommer sig att nästan alla mina klänningar är rosa och varför jag bestämde mig för att aldrig mer bära ett par byxor. Den är en summering av min obotliga kärlek till gamla kläder.”

I Elsa Billgrens vintage berättar Elsa initierat och delar frikostigt med sig av personliga anekdoter och matnyttiga tips. Läs om hur du ser skillnad mellan exklusiva märkesvaror och kopior, hur du hittar den perfekta brudklänningen och hur du räddar en trasig dragkedja med hjälp av ett stearinljus.

I boken får vi också lära känna Elsa genom hennes garderob. Hon berättar om festerna, kärleken, det egna bröllopet och brudklänningen – men också om lägenhetsbranden där nästan allt gick om intet, om den älskade guldpaljettklänningen som blev halvt förkolnad och de 50 (!) kartongerna med kläder att kassera.