Berlin

berlind21

Här följer lite bilder från vår lilla vandring vid den delen av muren som fortfarande står kvar. Himla häftigt att ha sett detta som en beskådat så många gånger på bild. Detta kan nog vara en av de mest fotograferade målningarna.

berlind22

“nu ska jag försöka se lite mindre seriös ut på bild. Därför gör jag ett peacetecken som på så många andra bilder.”

berlind23

berlind24

Det var fint väder och väldigt varmt och vi var bara glada över att vandra omkring på Berlins gator.

berlind26

Jag var och är så fascinerad över dessa målningar, de är så fantastiska.

berlind27

berlind25

berlind28

berlind29

Save our earth.

berlind210

Se på dessa konstverk!

Berlind211

Och slutligen, den oundvikliga posen. Felix har på sin vägg en tavla som pekar fram såhär med pekfingret. Efter detta begav vi oss till Humana, den som är sex våningar. Däremot stämde det som vänner har sagt, att de andra, de mindre, är bättre. Jag hittade dock en klänning i 60-tals stuk som jag ska sy om och visa er en annan dag.

Nu var det slut på bilderna från den första dagen i Berlin. Som sagt, en första mycket bra dag, när benen och fötterna fortfarande inte gjorde ont inta hade blåsor och orkade gå från det ena till det andra.

Just nu befinner jag mig i Felix sommarhus i Skåne. Internet är fortsatt dåligt och aktiviterna många, därav lite tysnad. Dessutom går det åt tid åt bostadsletning i Uppsala inför hösten. Jag hoppas ni har överseende och hoppas att sommaren behandlar er väl.


Here are the last photos from our first day in Berlin. It was really fascinating to see the part of the Berlin wall that is still standing, after all the pictures I have seen.

Comments

 1. linn

  lycka till med bostadsletningen!!! ska själv plugga i uppsala i höst men har redan fixat boende, verkar vara hur svårt som helst
  http://www.linnkarlsson.blo.gg

  1. hanna

   Det är supersvårt ja! Det går lite framåt, men det är som du säger himla svårt alltså!

 2. Filippa

  Vad ska du plugga i Uppsala??

  Ha det fint!!

  1. hanna

   Hej! Jag ska plugga kandidat ekonomi först och sedan efter det blir det nog lite marknadsföring. Jag håller det rätt brett med andra ord, men jag är superpeppad!

 3. sara

  ni är så himla fina!

Leave a comment