Entrepreneurs Aid

IMG_9044

Emma

IMG_8990

Emma och jag när vi förbereder på Stockholms nation innan!

IMG_8959

Emma och Jessica

IMG_8887

Ett lag som arrangerade rullstolsrace för att öka respekten och upplysa om hur svårt det kan vara att behöva sitta i rullstol!

IMG_8865

IMG_8858

Några fler bilder i vår kampanj!

IMG_8764

IMG_8749

Duktiga tjejer som arrangerade “Fotografera dig för välgörenhet”.

IMG_8629

Färskpressade juicer såldes!

IMG_8468

Här ser vi bilder från föreläsningen där grundarna av WESC och Vendemore talade.

IMG_8432

Duktiga porjektledare!

IMG_8338

Vackra universitetsaulan!

ganget1

Här är vi i projektgruppen! Så lyckliga efter dagens succé!

ea9

Se så fint vi hade fixat med Min stora dag-vimplar och ballonger!

ea2

Här ser ni det vinnane laget som samlade ihop hela 42000 kronor genom att annonsera ut träffar, konserter, middagar och så vidare med olika kändisar! De sålde även en skänkt bil och föreläste på företag om vad stundet söker. Fruktansvärt duktiga, heja heja!

ea1

Här är vi igen, världens bästa gäng!

Ni vet tävlingen Entrepreneurs Aid jag var med och arrangerade som jag har berättat om? Här ser ni lite bilder från dagen! Tävlingen gick kort ut på att alla lagen fick tusen kronor, en iZettle-dosa samt lite tid att förbereda sig! Vi fick 25 anmälda lag (vilket var vårt maximala antall) men några droppade av innan tävlingen. Under dagen var Uppsalas gator fyllda av entreprenörer som hade förberett sig för att samla in pengar till stiftelsens Min Stora Dag i deras viktiga arbete att lysa upp svårt sjuka barns vardag!

När kvällen kom och det var dags för mingel berättade representanten från Min Stora Dag en fantastiska historia om ett barn de hjälpt och ögon fylldes av tårar, Erato, en fruktansvärt duktig kör, sjöng och vi hade det trevligt! Sedan var det tid för det vi alla väntat på, att presentera summan! Slutligen lyckades vi genom sponsorer och fruktansvärt duktiga lag samt hårt arbete samla ihop hela 203107 kronor till Min Stora Dag! Helt fantastiskt! Jag är så fruktansvärt stolt över oss och detta har varit fantastiskt roligt. Dessa pengar kommer verkligen att kunna hjälpa många sjuka barn och den tanken är värd varenda timme vi har lagt ner!

Leave a comment