For I’m one too many mornings and a thousand miles behind

rs1

rs2
rs4
rs3

rs10

rs7
 
rs8

rs9

Igår var det söndag och jag vaknade av sol genom fönstret, slängde i mig gröten som var lite för varm och begav mig till jobbet där mina bästa kollegor börjar prata om sina helger göra te avslöja att vi bara behöver sälja för sextiofem pund på hela dagen för att få bonus oroa oss över att ägare Anthony skall komma in idag igen och vi beslutar oss för att på eftermiddagen köpa glass. Varje dag på jobbet får jag en liten ångestattack över att min sista arbetsdag är om mindre än en månad, den tjugofjärde maj. Då ska någon annan komma in genom dörrarna fem dagar i veckan och få kramar. Förhoppningsvis är det ingen de med ett leende utbrisert “BERGS” till. Kollegorna mina som jag gärna umgås med många fler timmar än nödvändigt, inspireras av kunder, prata med individer som har de mest märkvärdiga historier på lager, stamkunderna som kommer in och som jag lär känna lite mer för varje gång. Vart de jobbar, favoritfärg, musiksmak, filmtips och vad de har för intressen. Varje dag händer något anmärkninsvärd eller speciellt. Vi kommer fram till att vår säkerhetsvakt och jag fyller år på samma dag, att han även är vakt på en gayklubb och att han säljer sneakers på ebay och tar hjälp av sina kusiner för att bjuda upp priserna. Jag får gratis glass av vår signman Sandor bara för att han har blivit vän med mannen i glassvagnen. Kunderna vi alla känner igen och fasar inför. Lekarna som Ben eller Jez hittat på, sist vart det: “om du håller detta kort när denna låt är slut måste du ha på dig OLD FART-kepsen i en halvtimme”  och det slutade med att Ben förlorade och skämdes i trettio minuter medan vi andra fnittrade ikapp. Jag har bannemig haft bra tur alltså. En väldig sådan.

Igår hade jag fyra flätor över huvudet istället för två och dessutom nya örhängen med ankare på.

Kjol – Rokit
Polo – Zak
Kappa/klänning – Stadsmissionen som mamma hjälpt mig fixa till
Skor – Marknad, Brick Lane


I simply love my work and my work mates and every day is a reminder of that my last day is within less than one month. I have definitely had a lot of luck.

Skirt – Rokit
Turtleneck – Zak
Coat/dress – Stadmissionen (Charity shop in Sweden)
Shoes – Brick lane market

Comments

 1. ellen

  det är sjukt hur fin du är!

 2. sara

  du är ju så himla snygg!! försökte kommentera ditt senaste inlägg också med något gick snett. hur som helst så otroligt fina porträtt du tagit!

 3. Emilia

  aah så fint!

 4. frida

  kjolen <333

 5. Flora

  HUR FIN ÄR INTE DU? Snart ska vi hänga massa massa.
  ps. älskar skorna + sista bilden

  1. hanna

   OM VI SKA DU! :D

Leave a comment