Helg och vårstad

Man skulle kunna tro att dessa soliga bilder som följer är från denna helg, men de är från den första drömmiga helgen som var nu för några helger sedan. Ni minns den va? Jag köpte i somras på loppis en härlig analog Canon-kamera. Helautomatisk med blixt. Jag är oerhört nöjd över dess spenderade 50 kronor och tycker att bilderna blir väldigt fina! Har nu precis framkallat tre rullar och har två till på gång. Dyrt är det, men ack så roligt! Låt oss kika lite på första delen av den härliga lördagen.

Jag och Olle vaknade hemma och som alla andra dagar och blickade ut över Ellies soliga hus. Praktiskt med grannar mitt över gatan. Min kära vän Dalibor ringde redan innan frukost och frågade om vi ville ses, det ville vi givetvis. Här har ni den glada och fantastiska!

TOKmycket folk på Hornstullsmarknad denna dag, som alltid när solen ligger på. Vi köpte cola och åt mat, så det gick ingen nöd på oss.

Här Johan och Sigge! Vilka killar va!

Lite svettig i håret, men så blir det när det är ca 40 grader i solen, vilket det var här! Den låg på alltså.

Olle <3

Och mitt kära Uppsalagäng! Här även Vincent. Tänk alla dessa fantastiska människor jag fick möjlighet att lära känna där!

Vi begav oss vidare när solen blev lite för intensiv. Först inhandlades sedvanligt systemetvaror kvart i tre, och sedan glass. Därefter gick vi till Vincents pappas fina innegård och hängde en stund. Här Vincent och Olivia, fina!

Sådan solig!

Det kändes snarare som att vi satt på någon uteservering i Frankrike, som alltid när Sverige visar sig från sin bästa sida. JA TACK!

Här någonstans begav jag mig den sista vägen hem för att hämta cykel och cykla in till Hugos kalas i annan del av stan. Mer om det i nästa inlägg! Riktigt stark contenttag med utomhushäng och dubbla takterasser!

Snart måndag. Pust, men åtminstone är vädret fortsatt på vår sida! :)

Leave a comment