I’d rather dance with you

lovisagif

I förrgår fick jag träffa denna person igen. Sist var det i November när jag hälsade på mitt gamla liv i London.
Vi pratade om saker som varit om människor vi båda känner som kommit och gått om hur Londonlivet är och var och hur saker har sin tid.
Tänk att vi bodde ihop och såg varandra nästan varje dag i nio månader, ibland saknar jag staden och det något hemskt, men var sak har sin tid och just nu är nu här väldigt bra. Oavsett var det väldigt mysigt att sitta på hennes säng och prata precis som vi gjorde långt innan allt det här andra hände, när vi fortfarande höll på att lära känna varandra.


Two days ago I met this wonderful person again.

Comments

 1. Astrid

  Hej, vill bara tacka för en jättefin blogg och ställa en fråga (vilket är säkert något du får flera per dag här på bloggen), men jag hade verkligen varit jättetacksam för svar!
  Jag bor för tillfället i London och har gjort sen i augusti, och tycker att det är en helt underbar stad. Oturligt nog dock, har jag en pojkvän hemma i Sverige, som oxå är väldigt underbar och vi kommer inte ses förrän i juni. Det funkar absolut, men jag kan inte riktigt föreställa mig hur lång tid det egentligen är tills vi ses igen.
  Jag har följt din blogg länge, och det verkade som att du och din pojkvän hemma i Sverige fick det att funka väldigt bra när du var i London, så min fråga är Hur?
  Tack för en bra blogg igen, och jag håller tummarna att du ser dethär! Många kramar!

 2. linnea

  fin gif! och tiden går så fort så fort…

 3. Saga

  Måste erkänna en sak… har länge läst båda era bloggar och trott att det var en blogg. Då jag endast klickar på en ikon har jag inte observerat bloggadresserna. Tills häromdagen då jag insåg att ni faktiskt är två olika personer! Ni är grymt lika varandra!!! oj…

Leave a comment