Jewels and gold

lonfrek1

Nu har vi sista delen av min fredag i London här. Fredagen var en mycket lång och mycket bra dag. Jag mötte upp Nuala och Natasha för att äta lite pizza på Voodoo Rays i Dalston.
lonfrek2

Här Tash och en fantastisk slize.

lonfrenuala

lonfrenuala2

Denna människa saknar jag ofta och mycket.

lonfreatash

Den här likaså. Jag slås ibland av hur tur jag har som har så många fantastiska människor i mitt liv.

lonfrenuala3

Hon klär sig bra snyggt denna, dessutom.

lonfrepaul

Efter restaurangen hamnade vi hemma hos Pauls kompis. Här är hans flickvän som jag tyvärr inte minns namnet på, men hon var supergullig och mysig!

lonfrepaul2

Här är Paul och hans vän. De berättade fruktansvärt roliga historier från deras uppväxt år och om spännande film. Pauls vän filmar håller på att filma en lång dokumenärfilm just nu, vilket lät otroligt intressant! Paul har alltid något roligt att berätta om, är världens kanske snällaste människa och är bara allmänt väldigt glad. Vi skrattade alla i princip konstant, lyssnade på bra vinylskivor och jag bara pekade på allt i deras lägenhet som jag under natten skulle sno. De andra hjälpte mig att planera hur detta skulle gå till.

lonfrepaul3

Se så fin!

lonfretash2

<3

Jag var väldigt väldigt glad över att vara tillbaka i London igen och få spendera tid med dessa igen och krama om dem igen.


These are the last photos from my friday in London. Me, Nuala and Natasha had som pizza at Voodoo Rays and then we went to Paul’s friends’ flat and had some beers and we were basically laughing all the time. I am so glad I have all these fantastic people in my life.

Leave a comment