London 2

IMG_6744

IMG_6748

IMG_6750

IMG_6752

IMG_6754

IMG_6758

IMG_6840

Min andra dag i London jobbade Lovisa och många andra av mina vänner. Tanken var att jag efter att återigen ha sagt hej till dem på mitt jobb, däribland Ben som inte jobbade min första visit, skulle bege mig till Victoria & Albert museum för att möta Kristina och Cash. De kom först lite senare och därflr hann jag vandra genom denna utställning av mode under lång tidsperiod, minns inte exakt. 20-talet är ju fantastiskt, 60-talet likaså och att jag tycker om 70-talet lär ju ingen ha missat vid detta laget. Att strosa runt själv på museum är rätt fint ändå!

IMG_6769

 

När jag var klar där och funderade på vad jag skulle göra härnäst bjöds det in till gratis modevisning i den vackra salen bredvid. Varför inte tänkte jag!

IMG_6790

IMG_6799

Väl inne väntade hög musik och olika kollektioner av stickade alster. Jag kan väl inte påstå att det var särskilt vackra kreationer, men desto mer konstnärliga. Kul oavsett!

 

IMG_6801

IMG_6817

Denna del av visningen bjöd på rätt mycket fint i form av korta jeansjackor och stickade set.

IMG_6838

Jag fortsatte storsa runt och tänkte kika på en fotoutställning som verkade bra, men upptäckte att den endast bjöd på väldigt små bilder och kostade 12 pund, vilket var lite för mycket för en studentplånbok (för så väldigt små bilder).

IMG_6845

Istället tittade jag på deras traditionella utställningar som bjuder på mycket fascinerande. Här har vi små skulpturer.

IMG_6857

Den asiatiska avdelningen kännetecknas av otroligt vackra färger och mönster.

IMG_6856

IMG_6859

Slutligen kom dessa två fina dit och vi hann dessvärre bara hänga en liten stund innan jag behövde bege mig mot östra London igen för att möta upp Emil jag hände mycket med under mitt Londonår. Vi åt bagel, gick och blev blöta i regnet, drack öl på hans pub för att sedan äta otroligt god middag med Emils pappa som också var i storstaden över helgen. Lyxigt! Mycket bra andra dag.

 


My second day in London was spent at Victoria & Albert museum and then food + drinks with Emil.

Comments

 1. E

  Hej fina du! Kanske för privat fråga, men har du och Felix gjort slut? Eller syns han bara mindre på bloggen? Kram

  1. hanna

   Hej!

   Vi är inte tillsammans längre nej och har inte varit sedan i somras, men det var ett gemensamt beslut och inga hard feelings. Så du har rätt.

Leave a comment