Lördag kväll

IMG_9305

I lördags kväll mötte jag upp dessa vid Ivar Los park efter jobbet för häng. Då det var skugga i parken bestämde vi oss för att sitta på träpromenaden nedanför, vilket visade sig vara ett mycket angenämt val. Här är Johan, Kristofer och Martin, vilka jag inte kommer se på ett halvår respektive år på grund av utbyten. Tråkigt, men desto roligare att ses sedan igen.

IMG_9312

IMG_9307

Här skrattar de, och senare jag, hysteriskt åt bilder på två av våra vänner från Way out West.

IMG_9316

Martin glad två dagar innan flytt till Canada.

IMG_9323

Se bara på denna stad som sagt. Helt otrolig (och ja, denna bild var med i förra, men var från detta tillfällfe så den får vara med igen.)

IMG_9329

IMG_9330

Franziska och Louise var med. Vilka pangbrudar alltså!

IMG_9346

IMG_9347

IMG_9352

IMG_9366

Vi begav oss senare, efter ett ölstopp i stadiumtältet på midnattsloppet, till trädgården. Vi drack öl i trappan.

IMG_9363

IMG_9354

Väldigt fint där tycker en som blir lycklig av ljusslingor.

IMG_9370

IMG_9378

IMG_9374

Tre fina män (pojkar) detta. Här någonstans la jag ner kameran och sa att vi minsann måste gå och dansa, så det gjorde vi. Främst tills svetten rann och vakterna körde ut oss från hip hop-golvet. Vi tog en liten paus för vila och armbrytning, men vi förlorade allihop mot en av grabbarna som varit med oss tidigare under kvällen, så det är inte värt att nämna. Stockholm ändå alltså. Jag längtar tills den dagen jag förhoppningsvis bor här i mitt eget lilla hem.

 

Last saturday night with some friends out in Stockholm. I could really get used to seeing more of this beautiful city. Soon I hope.

Leave a comment