Mind On Hold

nb1

nb2

nb3

nb4

nb6

nb5

Såhär såg jag ut härom dagen när vi var ett gammalt gäng från skolan hemma hos Linnéa och grillade. Hon hade fixat så fint med mat, bröd och bakning och det var en nostalgisk kväll med mycket kramar omfamningar och “Åh vad länge sedan”. Det är kanske det bästa med att komma hem, att krama om famnar jag inte sett sedan augusti.

Skor – New Balance (mina nya kärlekar)
strumpor – Urabn outfitters
Jeans – Second hand
Kappa som är skön och lös – h&m
halsband – Bikbok

Och vet ni vad?! Imorgon åker jag till Kroatien en vecka med familj, kusiners familj och Felix. Trettio grader och bad, jag är verkligen exalterad. Direkt efter det beger jag och Felix oss til Berlin och Amsterdam. Har ni tips på boende, områden, restauranger, barer, butiker eller vad som helst? Jag har aldrig varit i varken berlin eller amsterdam.


Shoes – New balance
Socks – Urban Outfitters
Jeans – Second hand
Coat – h&m
Necklace – Bikbok

Happy swedish midsummer! Tomorrow I am going to croatia with my family, cousins and Felix. After that me and Felix are going to Berlin and Amsterdam! Do you have any tips for me? Hotels, areas, restaurants, pubs or clubs, or maybe some good vintage shops?

Comments

 1. ceclilia

  Hej! Bott i Berlin i 2 år nu, svårt att ge tips men här är några. Häng inte bara i prenzlauerberg som många tenderar att göra, även om pingpong bar är trevligt, weinerai, yamyam, monsiuer voung och vietnamesiska mackor på Cô Cô – Bánh mì deli! I kreuzberg finns en himla massa bra ställen som, Ahorn för brunch och middagställe, burgeramt, kimichi princess, falafel. Barer hittar du runt varje hörn, på weserstrasse finns det gott om dem, även vid kanalen och vid görlitzer bahnhof. På bergmanstrasse hittar du colours med bra secondhand, andra bra secondhand butiker är sing blackbird, rag and bone man, let them eat cake, humana. Klubb på sommaren skulle jag säga katerholzig, eller renate glöm inte att säga att du är 22 år i dörren bara så struntar dem i att kolla leg. Ha en fin resa!

 2. Your hardwood boat can be A hundred and eighty toes very long, has several masts plus 16 louis vuitton shoes outlet sails. in addition to the Galapagos Island destinations, good internet site to the HMS Resources Firm.

 3. cCoakxeXWi

  [read] amoxicillin 500mg gonorrhea – amoxicillin 500mg capsule sandoz

 4. Liezel

  Awesome! xx

 5. Majken

  Sisyphos är en kul klubb i Berlin. oklart om den är öppen när ni är där. inte öppet varje helg. men oj vilken bra klubb det är! På sommaren är deras innergård öppen!

  1. hanna

   Tack för tipset! Ska absolut kolla upp det!!

 6. Linda

  Hej snygga du!! Jag undrar om Rokit där du jobbade i London. Det är ju secondhand och så men hur billigt är där? Jätte billigt eller ganska dyrt i svenska kronor? tack på förhand Hanna!

  1. hanna

   Hej! Det är varken särkskilt dyrt eller billigt. Det är ju dyrare än charity shops, likt myrorna, stadsmissionen och så vidare. Men i förhållande till Beyond retro som väl egentligen är största konkurenten är det relativt billigt. Rokit i covent garden är bara allmänt en så bra butik, personalen som jobbar där är så mysig!!

Leave a comment