prinsen

SVfelix

Om han skulle finna dig med tårar i handen, om han skulle finna dig med åska innanför revbenen.
Om han skulle finna dig med olyckan under ögonlocken.
Då skulle han aldrig mer le, inte åt henne och inte åt världen.

Om hon skulle se honom med glädjen vid sin sida, om hon skulle se honom med fjärilar i fickorna.
Om hon skulle se honom med skratt hängandes i öronen.
Då skulle hon aldrig mer le, inte åt honom och inte åt världen.

Om de skulle mötas med förväntan, längs en väg någonstans.
Då skulle de le, åt varandra och åt hela världen.
Något jag skrev för mycket länge sedan.
Nu är det lördag och jag ska kalasa i mina hemtrakter med de vänner jag känt sedan innan jag var tonåring ordentligt och långt innan jag blev vuxen (om jag nu är det nu när jag är tjugo). Jag tror inte det.

 

Comments

  1. julia

    Hej,
    Jag undrar lite hur du får din fina hårfärg.
    Jag tror jag har ganska lika hårfärg o kvalite som dig, tjockt långt hår som är mörkblont. Jag känner mig dock mest hemma som riktigt blond, åt det lite kallare hållet. Inte platina blond, men ljusare än vanlig blond om du fattar? Hur gör du med ditt hår? Färgar, slingar du det? Hur ofta gör du det? Brukar du sedan bara hålla efter genom att bara färga utväxten? Tycker din hårfärg är jättefin, och vill gärna ha lika. Dock har jag bara blekt håret en gång i mitt liv, och annars har jag alltid haft min naturlig mörkblonda hårfärg som (enligt mig) blir tråkig och extra mörk på vintrarna. Endast ljus och fin i slutet av sommaren som jag egentligen vill ha den. Jag är lite rädd med att börja slinga eller färga riktigt ljust eftersom jag då kommer få utväxt som jag måste underhålla regelbundet. Frisörbesök är ju kostsamma om man lever på CSN. Snälla skriv ett långt svar på vilken färg du slingar eller färgar med och hur ofta och hur mycket det kostar för dig? Men visst är det värt att offra nån tusenlapp sisådär var annan månad för att ha ett ljust fint hår man känner sig snygg i? Oj herregud, förlåt för lång fråga…

  2. Bellis

    Åh vilken fin bild! Kan du inte skriva ett inlägg om hur ni träffades? Är ganska ny i bloggen så jag har inte koll känner jag :)

Leave a comment