Söndag

IMG_2512

Igår efter morgonmotion och god frukost begav oss jag, mamma och pappa in till stan för att strosa och mysa lite. Vi åkte in till söder och började vid Dr. Martens-butiken. Därefter besökte vi Grandpa, Pop, Stadsmissionen och lite andra mysiga butiker. Inne på pop klämde jag på lite vackra ting, men det blev i slutändan ingen påse med hem, vilket nog är lika bra. Det blev dock en brunrandig blus från Stadsmissionen.

IMG_2521

Vi tröttnade på butikerna och gick istället till Urban Deli som mamma och pappa tycker väldigt mycket om. Där är det alltid mycket folk och bra mat!

IMG_2528

Dessutom är det fint med restaurang och matbutik i samma lokal!

s8

s9

Mami!

s10

Denna chilli på högrev var helt fantastisk! Både jag och pappa tog denna, men mamma tog charkbricka. Det var lagom stora portioner, vilket är bra med brunchmeny!

s7

Sedan var det dags att bege oss ut igen för lite strosande.

s6

<3

s4

IMG_2553

Min tuffa bästa föräldrar!

s11

Jag fick i födelsedagspresent av dem bland annat att jag skulle få köpa ett par bruna docs och efter deras smakråd blev det ett par höga. Jag är inte helt hundra på om jag vill ha höga eller låga än, så därför blir det prova prova ordentligt hemma.

s12

Skinnjackan som mamma köpt billigt på second hand till pappa och som jag tycker är obotligt tuff och att den borde användas oftare!

IMG_2579

IMG_2581

Nytorget är fantastiskt soliga dagar och denna söndag var inget undantag. Det satt folk i gräset och längs väggen. Restaurangernas uteserveringar var överfulla och det doftade mat. Stockholm är bannemig rätt bra. Härifrån gick vi vidare på lite promenad på söder, mer om detta imorgon.


Yesterday I had a really cosy day with my mum and dad at Södermalm. We just walked around, went in to some small shops and then had lunch at Urban Deli!

Comments

  1. Emilia

    så mysigt inlägg!

Leave a comment