Student

_MG_9393

Den elfte juni tog min gamla skola Rudbeck studenten. Det kändes konstigt att titta på de vita klänningarna, kostymerna, hoppandet upp och ner på flaken och veta att min tur redan har varit. Här har vi Niklas, Felix lillasyster Heddas pojkvän.

_MG_9400

_MG_9401

Min stiliga man

_MG_9412

_MG_9420

Fina Iris tog också studenten! Och jag blev nostalgisk och lite rädd över att det gått så fort sedan jag satt med människor omkring mig som sa grattis och ställde frågor om framtiden.

_MG_9415

Adrian var där, bland annat.

_MG_4284

_MG_4289

_MG_4291

_MG_4293

Stort grattis till dig min fina Iris. Välkommen ut i det verkliga livet. Det stavas ansvar, skyldigheter och kanske lite ångest, men framförallt egen vilja, möjligheter och en fruktansvärt massa skojigheter. Här kan ni läsa Iris blogg. Efter detta gick vi vidare och dansade oss varmare än någonsin på Rubecks slutskiva. Gamla studenter, nya hattar och bara en stor dos framtidsoptimism och eufori! Det är något visst med studenten.

Ledsen för tystnaden här. Vårt utlovade internet i huset där vi bor i kroatien fanns inte. Så istället läser jag rader efter rader, trycksvärta på vitt papper och förälskar mig i berättelser om liv som inte är mitt eget. Jag njuter i en solstol vid det turkosa havet i 32 graders värme. Det bränner på kroppen. Vi slumrar till på en handduk. Vi äter god mat. Vi sover under sänghimlar för att hålla oss borta från myggen. Jag kunde faktiskt inte varit på något bättre ställe just nu, detta var välbehövt. Jag ska visa er sedan.

Comments

  1. Iris

    <3

Leave a comment