Way out west

berlin1

berlin2

berlin3

berlin, juli 2013

Nu när emmaboda-uppladdningarna börjar fylla instagram är jag lite ledsen över att jag faktiskt så sent som för två veckor sedan bestämde mig för att ta det lugnt på Gotland och sedan i Skåne istället för att åka dit. Däremot är jag otroligt exalterad inför way out west, där jag inte varit ännu. Är det någon av er som ska på way out west? Däremot kvarstår problemet med boende. Hotellen verkar vara fulla fulla fulla och jag har tyvärr inte så fasligt mycket bekanta just i Göteborg. Om någon av er har tips på boende, eller någon bekant som önskar hyra ut ett rum eller liknande för mig och eventuellt min vän Linnéa vore jag hemskt tacksam för lite hjälp! Nu peppar vi! Och ikväll ska jag tillsammans med min familj se Bo Kaspers orkester på Fårö. Jag såg dem under Köpenhamns jazzfestival för två år sedan och de var fruktansvärt bra.

UPDATE! Jag har nu hittat boende, snälla Elina och Elina ska hyra en lägenhet vid Slottsskogen och hade två sängar till övers åt mig och Linnéa! Helt prefekt med andra ord! Frågan kvarstår nu dock, vilka av er som ska dit?

Comments

 1. Lina

  jag ska! så jäkla bra festival, du kommer absolut inte bli besviken

 2. emma

  Är det en kappa du har på dig? Otroligt fin iallafall!
  Jag ska också på way out west, fick en sådan festivalabstinens när man varken kunde gå på hultan eller emmaboda.

  1. hanna

   Precis det är en kappa, en sidenkappa, från h&m! Jag är så glad att jag köpte den! Och vad roligt! Då ses vi kanske där då! :D

 3. rebecca

  ses där!

 4. anna

  älskar din stil! åh jag var på way out west förra sommaren och det var helt fantastiskt! jag är säker på att du kommer ha det asfett!

 5. Emma

  najs! Jag ska dit!

Leave a comment