kine x 2muchpressure

Bilder ifrån september då jag fotade några bilder åt Kine och hennes kläder. Så duktig som har designat och stickat själv. Tack till henne @2muchpressure och de söta tjejerna som ställde upp som modeller – Sari, Sunniva och Mikalinah <3

 

 

 

lovisa + update

 

Några bilder ifrån när lovisa var och hälsade på mig. Hon hade feber vilket passade perfekt då jag behövde en paus. Vi kollade på film, gick på tur, shoppade norsk äcklig mat och gick på utställning. Nu är hon ute i världen och reser<3

Livet rullar på här. Trivs väldigt bra, alla människor, barer och vänner håller mig flytande och inspirerad. Fått en massa fina vänner på baren och i skolan och får spana på en massa killar. Tjejerna i kollektivet är så dödligt snälla, bjuder på middag och uppvakar mig med kaffe på sängen. Som balsam för magen. Jonglerar dock med nattshift, skola och spänningen. Drivs av viljan att komma mig framåt och utvecklas kreativt samtidigt som faller för livet runt ikring! Splittad, förvirrad och glad. Hur gör alla? Hur fixar alla att hitta en balanserad vardag? Fattar att jag snurrar in mig, men hallå. Håller kvar på tonårstemat!

Föresten är bergen helt fantastiskt. Alla är så snälla och peppiga och varma. Not everyone!!!!! Men de flesta

Puss på er och ta hand om er

roskilde pt.2

Frøydis

Ylva och Ingrid

Agnes och Alma

Elin

Ingrid

Fawzia och Rohban

Ingrid och Wanda

Selina

Wanda

Sista bilderna från roskilde trillade in på mailen förra veckan. Mycket regn, fest, dyr öl och öl-kubb.

Imorgon firar jag en hel månad i bergen. Saker börjar sakta men säkert falla på plats, fyllas i och landa. Fortfarande otroligt mycket nytt och jag har fortfarande lite svårt att hitta min egna rytm här. Pendlar mellan att vara trött eller rastlös. Men har det fortfarande väldigt roligt och spännande.

puss på er

bergen

1.jag 2.mitt nya kök 3.nya lägenheten! Bor i toppen av en brant backe med utsikt över fjället.

1.Baren jag har börjat jobba på! 2. Bild från skolan 3. Frida när vi var på promenad på nordnäs. 

  1. mina skor 2. bild från när vi var uppe på fløyen 3. mina första två pisco sour!!

Det är helt sjuk att jag imorgon påbörjar min tredje vecka här i bergen. Känns som om jag har varit här i minst två månader. Lever på högvarv i en mix av jobb, skola och nya vänner. Vet inte hur länge till det kommer att hålla att springa runt så här. Känner mig generellt väldigt valpig. Jagar efterfest, span, fart o fläkt!!!!! Det är väldigt kul att jobba på baren, väldigt söta kollegor och social miljö. Dock är det svårt att få ihop jobb mellan 21-04 och skola mellan 09-16…. Dessutom när jag fightas lite med mina prioriteringar – förevigt tonåring. Skolan växer på mig. Jag går på KIB, konstskolan i bergen. Det är en tvåårig fagskola som ligger i en gammal bilverkstad med fin utsikt. O sista delen i min update går till nya kollektivet. Väldigt söta tjejer- bjuder ofta på mat och har gett mig kaffe på sängen 2 ggr ;)

puss på er /hilda