fors

Kameran får som sagt sällan vara med.

Men vanligtvis har den sin plats på en hylla i köket – och det är i köket vi samlas om fredagarna för att dricka 2 kr harbour øl, GT’s och vino tinto för 20 kr. Allt detta + en förfärlig blandning av bergensisk rap, Carola, svensk pop och technohits har bidragit att färglägga januari, februari, mars och april.

Det har vänt nu. Har endast en ansökning kvar, kommit in i nya jobbet och har verkligen fått en stor jävla crush på hela Köpenhamn. Känns som tiden rinner ut. Befinner mig i en limbo mellan att sakna och längta. Redan sakna tiden som är nu, dricka öl vid sjöarna, bada från knipplens boen, middagar på taket och hångla på Joline. Längta efter att gå på distorsion, krama på min lillebror som tar studenten, åka på semester med familjen och att gå på rosklide.

Kul nyhet är att vi faktiskt blir kvar längre i sommar! Ska dela en lägenhet på chistianshavn tillsammans med frøydis och min lillebror<333

stor jävla puss på er

hilda

Budapest pt.2

Fler bilder från Budapest – är tagna på Gellerts (badhuset) samt berget på budasidan om en promenerar upp ovanför hotellet.

Dagarna försvinner snabbt snabbt snabbt. Väntar på en vår som bara teasar. Typ som en Hot and cold flört fast bokstavligen talat. Kämpar med att skicka in de sista ansökningarna, har total panik inför hösten och är uttråkad på resturangen. Men sen så hänger vi o gossar hemma i kollektivet, är ute och dricker öl med nya vänner och hänger på taket direkt när solen visar sig.

Nästa vecka kommer lovisa och Einar<33

Stor puss/hilda

1/2 Berlin

Bilder ifrån när jag var och hälsade på mina vackra i Berlin. Där firade vi min 21 födelsedag. Det var pisskallt men vi var glada och återförenade och glada. Top moment på trippen måste ändå varit då vi skulle fira in tolvslaget till 1a februari på en bar. Turandes om att köpa drinkar till varandra och tog ikapp på allt –> gossip ifrån våra månader isär. När klockan slog 12 reste sig HELA baren upp och sjöng happy birthday medan en tårta med brinnande ljus och tomtebloss kom invandrandes. Alla stod upp utom vi 4 – alla lika suprised. Visade sig att vi hade crashat  ett 30års kalas på en abonnerad bar</3 Senare på kvällen sjöng även några av 30års gästerna för mig.

 

Fan vad jag hatar att inte bo i samma stad som er. Ni är mina änglar.

Hade det här inlägget redo för att shippas ut i cyperspace dagarna efter jag kom hem ifrån Berlin. Men mitt huvud har varit så upptaget med att hantera alla sökningar och jobb och bostadsjakter här att det inte funnits rum för er/för mig.

Stor puss på er iallafall, vi hörs snart

 

CPH dox / Charlottenburg

 

För några veckor sen var det Copenhagen DOX – Köpenhamns dokumentärfilmsfestival. Hela borups hade fripass så jag fick chansen att sneaka med. Festivalens kråkbo/headquarters var på charlottenburgs konsthall. Där hittade en billig bar,  gratis dark n’ stormy och olika performenses bla. Panelsamtal där ena halvan var höga på svamp och Ellen som var spritt språngande naken på scen.