FIREBALL // MYTHOS

IMG_5890

IMG_5489

IMG_5881

IMG_5810

IMG_5456

IMG_5638

IMG_5899

IMG_5621

IMG_5574

Blandade pics ifrån mythos efter p3guldgalan. Den senaste helgen har varit helt bananas. Det har varit gala och där med “stockholmsvecka” i gbg – eventproppat, kandiscrowded och något krystat men framför allt väldigt kul! I fredags var vi på grammofonstudion, så flipp event? Blev frälst av dolores haze, blev kär i silvana igen, såg när klerup bråka med någon i djbåset. Dagen efter såg jag att ebbot hade brakat ner ifrån taket?? Kvällen avslutad dock m en idiot till ragg och jag, helt förbannad pröjsade taxi hem. Lördagen gick ut på att släpa mig ur sängen, nervig o bakis fixa kameran och sedan åka mot p3guld. Alltid speciellt med tvsända tillställningar men hur FETT var det inte att brudar tog hem allt?? Efter galan sprang jag mot lanavägen för att böla till diverse tal, dansa och delta i tryckartävling då lovis hade födelsedagsfest! Runt 12 kickade jag stressat emot mythos för att jobba. Sjukt nice lokal, mkt image och party. Söndagen spenderades sedan med att möla rester hemma hos lovis och att vara bakfull.

//hilda

 

Leave a comment