fredag

IMG_9385

IMG_9383

Fredag. Solen hade lämnat oss, känslan av att vi befann oss i november låg som ett lock. Ett försök till att tagga igång slutade i att jag fastnade i duschen och Einar somnade i min säng. Efter att ha ryckt i oss själva lite tog vi finally vagnen in till stan för att gå på ett performence på valand.

IMG_9389

Där mötte vi Klara, Albin och Anna. Drack vin ur löjligt små glas och mörjade chips.

IMG_9392

IMG_9393

“poolen” var lite realityshow grej, typ bigbrother utan sex och drama. Människorna på skärmnen satt en våning upp, sippade på drinkar och fick då och då ett nytt medelande ifrån spelledaren “badvakten”. Jag kilade innan det var slut, undrar hur det slutate.

IMG_9394

Anna.

IMG_9395

Nästa stopp var Djungeltrummans nya kontor! Det var inflyttningsfest för att inviga fina våningen på vallgatan. Mycket TT och vimplar.

IMG_9397

Livia och Moa. Hade knappt uppe kameran så det blev inte mycket mer än såhär. Efter ett par timmar drog större delen av gänget till instant för att kolla på beatrice eli. Jag köpte min biljett i kön 5 minuter innan det började, pengarna som sved tidigare på dagen kändes inte så farliga att lägga längre. Beatrice var QUEEN så det hela var helt klart värt.

IMG_9401

<3

//hilda

 

Leave a comment