genom mobilen

image

image

Lördagskvällen började hemma med omelätt, chips och vin. Runt 10-11 satte jag på mig trippla lager för att springa ner till Einar för att hämta upp honom, Klara och Albin. Efter att ha kammat oss lite i einars badrum gick vi ner emot vagnen med målet att gå på hemmafest hos filippa!

image

Albin

image

Filippa bjöd på bål, irl såg den 3ggr så läskande ut.

image

Ellen

image

!! tips tips tips så bra hemmafestaktivitet!

image

Runt 02.30 fick vi för oss att åka mot hissingen för att gå på svartis. På vagnen dit målade vi dit stämpeln på varandra.

image

I spårvagnsbyte pumpade vi upp albins skor.

image

Efter att ha yrat runt i kanske 30 min, halvt frysigt ihjäl, funderat över att lägga min aldra sista pengar på taxi dit så hittade vi FINALLY in.

image

Klara.

image

Einar.

image

jag och klara

Sedan höll vi på att missa sista eller första vagnen hem för att jag envist skulle köpa soyakorv.Vet inte riktigt när vi kom hem, men för första gången på 3kvarts år kom vi hem till majorna då det var ljust ute <3 <3 <3

Leave a comment