LOVISA // SELMA

IMG_6289

 

 

IMG_6200

 

IMG_6331

IMG_6318

 

IMG_6311

 

IMG_6238

 

 

Pics ifrån när jag fotade lovisa och min bäbi för några veckor sen! Bildern går att hitta i min portfolio, som jag kanske inte visat innan? Här är den ialla fall —> http://cargocollective.com/hildaholmdahl

Iförrgår var vi på hemmafest. Det hela var en klassiker, ett 2 års hopp bak i tiden. Samma musik, samma människor, samma känsla. Det var en blandning av oss som är påväg, de andra som kommit tillbaks, och de som bara blivit kvar. Bara den udda känslan att inte veta vilka en ska hälsa på, känslan av att ens avlägsna relationer som då var nya är fast på samma nivå? Kändes som om jag gick i nian?? På gott och ont, I guess.

Annars har jag haft mycket jobbångest (VILL NÅGON ANSTÄLLA MIG), bokat biljetter till berlin (!!) och försökt doppa huvudet i allt plugg som måste bli av. Men efter det tror jag typ att jag är klar ??? ??? ??? Med allt === ???

Hoppas ni mår bra PUSS

Leave a comment