notes from last year

img008
img010

img022

img014

img018

img017

img019
img011

 

 

img021

 

För några dagar sedan rev jag ner mitt skrivbord för att rensa och börja om på nytt. Där fanns bland annat anteckningar, påminnelser och skissar utifrån mitt anteckningsblock. Bland dessa fanns också bilder, en instagrambild ifrån hösten 2013 på mig och lovisa, en photoboth-bild som jag fått av einar och lovisa när de var i berlin 2012 och de sista på oss alla tre ifrån vår tripp i våras. Rekomenderar verkligen att skaffa anteckningsblock! Använder mina så mycket. Alltid kul att kolla tillbaka, som en slags spegling över den tiden som var då, även om den inte alltid är så kul. För mig är det även ett bra sätt att komma igång och skissa lite igen. Målade extremt mycket som liten men slutade helt? Sutch a shameeee.

Just nu Är jag i malmö med mamma och pappa. Vi spenderar mina två lediga dagar med en roadtrip till skåne. So far har vi beökt farmor, gått i trädgårdar och rott roddbåt (??). Imorgonbitti ska jag och mamma åka över till köpenhamn för att dricka kaffe.

puss /hilda

Comments

  1. hanna

    ÄLSKAR DESSA HILDAAA! och london!?

    1. hildaholmdahl

      hanna<33 jaa alltså flyttar i övermorgon??? Tipsa mig!!

Leave a comment