tassar, krishantering @materia

IMG_6604

 

IMG_6603

 

IMG_6610

Hej, just nu sitter jag och dricker kaffe på materia med Lovisa, Lovis och Acke som är ny barista här! Tipstipstips, de är helt nyöppnade och ligger precis vid mariaplan. Senaste dagarna har jag druckit öl, firat simone på brännö och även fotat pressbilder åt @leoskywell, hoppas ni ska få se dem snart!

—-> Några klick senare är ledighetsbubblan spräckt !!!!! Jag har alltså bokat en ONE WAY TICKET. Tänker att jag har så mycket mer tid kvar innan jag flyttar men allt går så snabbt??? Klappar katten, kramar kudden, bokar tågbiljetter till stockholm???

Nu ska vi gå och äta lunch, c u soon.

/hilda

 

Comments

  1. felizia

    hej hej från en som vill dricka öl m dig i sthlm

    1. hildaholmdahl

      åå så synd att jag missat detta! !! hade lätt varit på annars<3

Leave a comment