way out west

lovis björkil

Lovisa Björna Einar Thoren

Burai Bintou Selam

IMG_1418

IMG_5296

IMG_1397

IMG_1434

greta tjurfelt?

Klara Forsman Emilie Roslund

IMG_5330

IMG_5326

HEJ BABYS. Har levt ett så udda liv senaste, vet inte riktigt vart jag ska börja. 1.Sagt upp mig ifrån jobbet !!! Äntligen ledig!! 2. Varit på wayoutwet, haha så roligt att jag tänkte att jag skulle ha det ledigt och lugnt under dessa dagar.. Jobbade hur som helst med att fota nöjes guidens dagsfester! Mycket slit, gratis alko, party och människor som *ba ska ta på sig solglasögonen*. Once again så tydligt att det är sthlm som intar gbg men också festligt! Annars har jag hängt med mina favvosar, sett en massa bra konserter, försökt hinna med att krama på alla som redan har flyttat nu?? Dansat och hånglat på bananpiren och missat alla rave. Seriöst, min beslutsångest klarar inte en sådan här helg, så mycket events så att en vill spy.

Just nu sitter jag i hammocken och lever ut min ledighet samt kollar flygbiljetter. Hoppas ni mår, puss puss puss

 

Leave a comment