f-latten

IMG_6705

IMG_6695

IMG_6706

Tre snabba ifrån lägenheten! Allt gick så snabbt – plötsligt fick vi visning och flyttade in tre dagar senare. Inte så paradise som det låter dock då alla behövde ett “proof of income” och jag hade gjort ett test shift, haha. Men det hela gick tillsist. Lägenheten ligger i bethenal green, 5 min gång ifrån brodway market och åt andra hållet victoria park. Det är en liten taklägenhet på tre rum med snedtak, stora fönster, äckliga latteväggar och ett litet loft. Trivs så bra!!!! Firade det hela med att spilla ut ett helt glas rödvin över väggen. De första nätterna sov vi alla i vardagsrummet på luftmadrasser men tack tack tack så är det över (resturang+luftmadrass= :// ) Annars jobbar jag typ hela tiden känns det som, dricker kaffe o massa öl. Förhoppningsvis får vi vårt wifi snart!!

annars puss puss hörs snart

//hilda

Leave a comment