thisispaper

IMG_7952
IMG_8006
IMG_7952
IMG_7954
IMG_7978
IMG_7980
IMG_7962

@thisispaper <3<3<3<3 //bilderna på mig är tagna av bea//

Igår åt vi pizza och drack öl för att sedan ta bussen emot dalston. Det var swedish special på the victoria, lol, de lovade abba, håkan, maggio och the knife så vi skulle såklart dit. Det är lite som som att äta lösgodis i den här staden är så mycket godare än hemma i Sverige. Vi kom tidigt, tog stämpel och fortsatte sedan vidare till ridelly för att dricka ginger mohitos och möta upp Alys och hennes kompis. Sedan bar det av till haggerston där rebecka flörtade till oss gratis öl :))). Bea kom ifrån jobbet och vi gick alla till ett offlicence, köpte färd öl och gick tillbaka till the victoria. Resten av kvällen blev en blandning av frågetecken, vi två 17 år, bråk och tårar. Kände mig som typ 16?? Det är så himla frustrerande när en börjar bråka för att allt helt enkelt betyder för mycket. Det går bara inte att koncentrera alla känslor i mindre och mindre behållare bara för att det blir mindre och mindre tid kvar. Allt kokar tillsist över. Tycker att det är så himla svårt att skiljas ifrån folk en tycker om.

puss

 

Comments

 1. Lovisa

  söt och fin och lite sexig

  1. hildaholmdahl

   lovs<3

 2. Pia

  ÅH gud vad jag saknat hela svenska popfenomenet, du råkat inte veta om de kommer ha swedish special igen någon gång? alt något annat ställe som har det?

  1. hildaholmdahl

   visst!!! ingen aning tyvärr</3

Leave a comment