Bex pt. 1

IMG_8466

IMG_8405

IMG_8452

bex

IMG_8426

Fotade bexi en morgon innan jobbet.

Senaste veckan har jag sagt upp mig (så jävla läskigt), fått massa inside på jobbet och insett att wagamama är värre än högstadiet. Manupilation och backstabbing – hur långt en kan gå för att “prove a point” och relationsmarkörer hit och dit. Så knäppt. Mest i den aspekten att jag känt så mycket känslor som jag inte förstått vilket innan har gjort mig så förvirrad och ledsen. och så ba… :-)

Men snart är jag arbetsfri!! Känns både bra och superjobbigt. Tips välkomnas! Annars har jag varit runt på nya caféer och träffat nya kompisar. Bla. Hanna och Belle som igår bjöd in mig att fira valentines day med dem. Efter jobbet mötte jag upp dem på Tay do café, en vietnamesisk resturang med “bring your own boose” dvs att en betalar en pund var för att ta med sig egen alko. Efter prosecco och nudlar drack vi öl på the fox för att sedan gå till haggerston och möta upp resten av alla brudar. Bra kväll men framför allt bra sällskap<3

mm hörs snart bbes nu ska jag jobba

puss

Comments

  1. Hilda

    Älskar den här fotoserien!

Leave a comment