mina prinsar

IMG_8641

IMG_8664

IMG_8673

Den senaste veckan har Einar och Albin varit här hos mig. Vi trängde oss in 4 personer i mitt och rebeckas lilla rum. Där var vi och drack vin, kollade på saturday night live, bakisosade, hostade och kramades. (mkt tonår i ett rum :/ )

Under veckan var vi ute 6 gånger, var bakis lika många, hade förfester, drack kaffe, stal tabasco på barbour and parlour, dansade på ridelly, hängde på en rooftop (jag fick hångla !!), var på haggerston, en werehouse-fest jag inte kom in på, dalston superstore och the victoria. Beundrade neonskyltar på gods own junkyard, kollade på gravar på abney cementry park och dinosaurier på naturhistoriska, som btw va så lame.

Det går så snabbt att ta in ens vänner i bubblan som är här – känns alltid lika tomt när de sedan åker igen. Men tack mina fina för att ni tog hand om mig när jag hade mens och surade, att ni dansade med mig och bara va här<3

puss ska uppdatera er om allt snart /hilda

 

Comments

  1. Albin Granaas

    ÅH! Läser detta nu och får fjärilar i bröstet! <3
    /Hälsn, världens mest efter bloggläsare

    1. hildaholmdahl

      älskling<3

Leave a comment