jaguar shoes and no airplane

IMG_9781
IMG_9786
IMG_9790
IMG_9792
 
IMG_9750
IMG_9751

Då det var flygplansstrejk i frankrike så avgick aldrig mitt flyg till Barcelona. Extra flygen blev uppbokade med direkten, kön till ryan var minst 100 meter och hela stanstedt kokade av ilska. Bölade lite när jag insåg att det inte skulle bli någon semester/träffa bea/träffa lovis/träffa mamma, bröder, pappa. Ringer mamma som i vanlig ordning säger att detta är en värdslig sak. Vilket alltid är so true. Också så spoiled att typ böla kring en semster – men still.

Åkte sedan tillbaka till london, hoppade av vid liverpool street och gick desperat emot biljettluckan o ba “Do you have any tickets till Barcelona?” De ba “Barcelona?… Like in Spain? …Darling, are you lost?..

För att trösta mig själv smsade jag Lisa och Linnea och bestämde möte på jaguar shoes. Medan jag väntade på brudarna åt jag pizza, såg på Oc och lyckades boka en enkelbiljett till paris i hopp om att kunna byta där.

Resten av dagen/kvällen spenderades med att hitta nödlösningar, nattbussar, hostel, bekanta, skrivare till biljetter etc. Än en gång TACK till flatten som helt seriöst satt med mig i tre timmar och försökte hitta lösningar åt mig. För att sedan lätta upp på stämmnignen och försöka glömma att jag skulle åka 07.00 morgonen där på så gick vi till kenton för att ta en öl. Där hängde vi med en fransyska som älskade sverige och sjöng alla veronica maggios låtar by heart för oss.

/hilda

Leave a comment