landat i CPH 14/8/16

IMG_1509

IMG_1512

IMG_1513

IMG_1516

IMG_1480

IMG_1469

Untitled-1
IMG_1498
IMG_1494
Flytta ut för att flytta hem för att flytta iväg igen. Efter en väldigt lugn sommar (arbetsfri/sysslolös/rastlös/läkande/lugnande) kom ett väldigt intesivt wayoutwest. Hade så jävla roligt. Fick ha alla mina londonbrudar uppe på vinden, äta långa frukostar, rejva loss, krama alla bästisar och föra samman alla gäng. Tror det är en av mina topp intensiva helger so far. Hursom, tidigt morgonen efter wayout (den 14/8/16) packade jag ihop det sista och tog mig emot centralen. På plats mötte jag Fanny, Klara och Ellen – alla om möjligt mer slitna än jag som ändå hade fått 3 timmars sömn. Ca 4 timmar senare var vi på borups højskole på upprop! Kommer spendera det kommande halvåret med att plugga design där! efter att ha fått middag och sjungit välkomstsånger på danska promenera vi tillbaka emot vår lägenhet i christianshavn. Så så fin lägga med vacker innegård och vitmålade trägolv. Vet ni skolan som ligger precis vid mynningen till pusherstreat/ christiania?? Vi bor vägg i vägg med den<3.

Nu måste jag sova för ska upp till skolan imorgonbitti.

puss

 

Leave a comment