w 3

IMG_1688
IMG_1695

IMG_1659
IMG_1660
IMG_1677
IMG_1670
IMG_1654
IMG_1704

Solen fortsätter att skina här. Allt är så jävla bra och så kaos samtidigt! Älskar skolan, älskar staden, älskar lägenheten, brudarna och vår väg till skolan. Att alla vi ba “to good to be true”… Samma dag fick vi reda på att vårt CSN blev nekat. Dvs vi kommer varken få bidrag eller lån. Verkligen vridit och vänt på var ända mynt och trots extra diplom ifrån skolan och deltidsjobb kommer inte alla av oss kunna gå kvar. Så jävla tråkigt att det hela landar i pengar. Jag kommer att gå kvar, extremt tacksam får jag låna en summa från släkten så att jag kan gå runt. En annan stressig sak är att vårt boendekontrakt går ut den 1a oktober. HUR SÖKER EN LÄGENHET NÄR EN INTE ENS KAN BETALA HYRA. Springer runt, pluggar, lämnar CVn, partar med nya klassisar … Jag har sakta men säkert surrat upp i varv + att jag ständigt är nervös på skolan pga crushar°!! Det hela har resulterat i att mat smakar som papper och att grät i två timmar till flash dance?? Den är inte ens sorglig???

Men det är överlag så märkligt att vara tillbaka i skolan igen? Känns som att jag har gått ifrån tre stresskomponenter till 10 igen?? Skvaller, ständig påtå på kaffet och pirr/stress/klump i magen. Ska försöka ta en sak i tagen o sakta ner lite.

Hörs snart

puss

/hilda

Comments

 1. josefine

  är detta en analog kamera?? eller vad använder du för kamera? blir så fina bilder!!

  1. hildaholmdahl

   Hej finis! tack så mkt!!! Nej, använder mig nästan bara av min canon 6D, puss

 2. Boll

  Saknar din blogg!

  1. hildaholmdahl

   BBY

 3. ceclilia

  Hej! Har du slutat blogga? vi saknar din blogg!

  1. hildaholmdahl

   gullis! Tillbaka nu! KRAM

 4. Hanna

  <33333

  1. hildaholmdahl

   hanna<3

Leave a comment