glossy hackney

Bilder jag tog på Rebecca när vi var romies i London.

Nu är jag tillbaka i Köpenhamn igen. Firar en vecka idag! Det är i vanlig ordning mycket som händer, mycket nya människor och nya kriser. Bor för tillfället i henriksteffensvej-kollektivet. Där har jag tagit över Sofies gamla rum vilket är precis så stort som sängen<33 Lägenheten är väldigt stor och därav är den också hem åt många förfester som efterfester. Väldigt kul men också väldigt lite sömn. Men ! Redan nästa vecka får vi nycklarna till vår nya lägenhet som ligger på jagtvej, Nørrebro !!! Kommer till att bo fyra stycken i en två (i vanlig ordning) men det är tillsammans med favvotjejer så no stress. Nu ska jag söka vidare på nya jobb o kika skolor.

puss/hilda

Comments

 1. Hanna

  SÅ FINT HILDA!!! Kommer upp på Instaaaa snart

  1. hildaholmdahl

   nej va kul att du gillar det! KRAM

 2. rebecca

  ååå vad fina bilder, verkligen!

  1. hildaholmdahl

   <33

Leave a comment