CC + papirØen

Det var lördag och försökte att inte sova allt förlänge då jag hade lovat att komplitera en frukost med pålägg hos Ludde, Nike o Klara. De var på besök över helgen från gbg och bodde i klaras kompis lägenhet på sankt hans torv (livets läge) på nørrebro. Jag packade ner min halva philladelphia och hoppade på cykeln dit.

Vi hade alla varit ute på vega och dansat dagen innan så stämmningen var något sliten men god.

Efter 2 timmars frukost började vi en sakta prommenad över Søerne, förbi torvhallarna, fram och tillbaka längs studiestræde för att tillsist komma oss fram till papirøen.

På papirøen finns det en gigantisk foodtruck-marknad. Där inne finns all sorters snabbmat, dvs många många valmöjligheter – Verkligen både paradise n hell för ett bakfullt huvud.

Efter att ha ätit oss mätta köpte vi oss en varsin öl och satte oss utanför.

Nike och Klara

<3

Här satt vi i någon timma – kollade solnedgången, catchade upp, diskuterade Luis Wuitton och frös.

Efter vi hade druckit upp vår öl så gick vi emot CC (copenhagen contemporary) för att kika på deras utställning. Utanför så står yoko onos “wish tree garden”. På alla små lappar har turister och köpenhamnare fått skriva ner sina önskningar.

Gråter så gulligt. Utställningen kostade 75 danska, mitt konto sa nej men som tur var så kom ellen tajmat med att de andra kilade in. Jag och Ellen hamnade sedan i fiket bredvid utställningen. Utslagna i en soffa kliade vi varandra i håret medan vi pratade om pms, killar och att “dejta”. När de andra kom ut samlade vi krafter för att traska vidare emot någon skolas vernisage.

/hilda

Comments

 1. Lovisa

  Yes yes yes älskar att du börjat blogga igen

  1. hildaholmdahl

   <3

 2. rebecca

  mys mys mys! när ses vi?

  1. hildaholmdahl

   kanske någon gång nästa vecka+? :)))

Leave a comment