gbg post nyår

Det var den 2a januari 2017. Dagarna innnan hade jag varit i olso på reunionfest, gossat med mamma, bastat (minst en gång om dagen), gått från blond till brunett och firat in det nya året med middag – masthuggskyrka och hemmafest i majorna. Mycket att smälta så jag ringde Nike. Någon timma senare möttes vi på hagabion för att gossipa, älta och catcha upp.

Någon timma senare kom Ludvig och anslöt sig.

2 januari är också min pappas födelsedag, så runt 18 lämnade jag trion för att skynda bort till boulbaren där vi skulle fira.

Papps o lillebror

<3

Kolla vilket gull

<33 Efter lite för många omgångar med boule, en stor middag och två flaskor vin sa vi hejdå, grattis igen och skilldes åt. Mamma och pappa vidare till vänner – vile ut till öarna och jag hem till evelina på förfest.

Fanny och en skugga av Callum.

Lisa. Så lyxigt att få träffa henne och Callum. Jag och Lisa delade säng när vi bodde i London när hon och Callum började dejta. haha

Och tillsist shining star Evelina<33. Åkte hem någon gång när de andra drog vidare utåt.

puss/hilda

Leave a comment