1/2 Berlin

Bilder ifrån när jag var och hälsade på mina vackra i Berlin. Där firade vi min 21 födelsedag. Det var pisskallt men vi var glada och återförenade och glada. Top moment på trippen måste ändå varit då vi skulle fira in tolvslaget till 1a februari på en bar. Turandes om att köpa drinkar till varandra och tog ikapp på allt –> gossip ifrån våra månader isär. När klockan slog 12 reste sig HELA baren upp och sjöng happy birthday medan en tårta med brinnande ljus och tomtebloss kom invandrandes. Alla stod upp utom vi 4 – alla lika suprised. Visade sig att vi hade crashat  ett 30års kalas på en abonnerad bar</3 Senare på kvällen sjöng även några av 30års gästerna för mig.

 

Fan vad jag hatar att inte bo i samma stad som er. Ni är mina änglar.

Hade det här inlägget redo för att shippas ut i cyperspace dagarna efter jag kom hem ifrån Berlin. Men mitt huvud har varit så upptaget med att hantera alla sökningar och jobb och bostadsjakter här att det inte funnits rum för er/för mig.

Stor puss på er iallafall, vi hörs snart

 

Comments

  1. Patricia

    åååh så fint!

    1. hildaholmdahl

      gullis<3

Leave a comment