groove is in the heart

Det var lördag. Einar var äntligen i cph hos mig. Efter en lång och bakfull dag så fann vi varandra på torvhallarna. Hade suttit där med Marcus, frøydis och Julie – gossipat, kollat på Julies nyköpta kläder och ätit vattenmelon i solen. När Einar kom så gick vi och köpte kenyanska torkade blommor o pizza för att ha med oss hem. Väl hemma gjorde vi som vi brukar. Högtalare och öl upp på taket! Efter att ha pumpat ut Carola och olika discohits gick vi ner för att förfesta lite mer innan vi tog vidare. Någon timma eller två senare befann vi oss alla på discofest hemma hos Marcus kollektiv. Alla grabbar som hostade hade sparat både hår och skägg i månader för att kunna få till den exakta 70’s show frippan. Mycket norskar, mycket rökmaskin, mycket “SNÄLLA SPELA GROOVE IS IN THE HEART”. Kvällen avslutades i vanlig ordning med att dra vidare till kødbyen och Joline.

<3puss

Leave a comment