bye bye birdie

Köpenhamn, cph, kbh

Vart ska jag ens börja. Fan vilket jävla år.

Köpenhamn, du har varit fem flyttar, fyra crushar, tre arbetsplater, två cyklar och en højskole. Du har också varit otaliga 2 kronors öl, rinnande falafel, nudlelpaket, siratcha Mayo med en klick av marborou Fuse Beyond. Som vanlig känns denna staden (också) som krisernas stad. Jag har blivit sparkad, vräkt och lurad. Fått avslag från CSN och tre skolor. Jag har startat strejk och gjort polisanmälningar. Jag har också fått mig nya jobb och blivit antagen till skola.

Vackra, vackra, vackra stad

Tack för alla sena kvällar, alla cykelturer längs søerne, både dem i snödrivor och sommarvärme. Tack för alla nattbad, efterfester och förfester. Tack till alla norskar, danskar och svenskar<3. Tack till alla alla trånga kollektiv, som gjorde det möjligt att vi kunde bo här.

fan för dig och dina höga hyror och osäkra arbetsvillkor men är kär i dig ändå.

hejdå, ses snart

 

Leave a comment