rockslingan

Jag och johanna möttes första gången i februari via Ellen på en väldigt rökig bodega på vesterbo. Vi började dock först hänga i slutet av april. Bilderna är tagna på en av mina sista dagar i Köpenhamn då johanna ringde på dörren med ett packet blekning i väskan. Kombon resulterade i en varsin rocking slinga. Looken blev någon slags brittney/tabita/kinderegg/rocker men överlag kaxigt.

Nu har jag snart varit hemma i Göteborg i två veckor. Har också varit ledig i snart två veckor, druckit öl i två veckor och vaknat 12.30 i två veckor. Blir lite mörkrädd över att jag ännu inte blivit rastlös utan bara gossar mig i någon slags 12-årings sommarlov hemma hos mina föräldrar. Men men, livet leker! Nu ska vi ut och segla i några dagar. Puss på er

/hilda

 

Comments

  1. hanna

    neeej kuul!! har följt din blogg ett tag, johanna e en av mina bästisar så fattade först inte varför hennes face kom upp på bloglovin. jättejättefina bilder<3

    1. hildaholmdahl

      it’s a small world!!! guu av kul, hon är en pingla. + va duktigt du är, ska se till att följa tillbaka<3

Leave a comment