lovisa + update

 

Några bilder ifrån när lovisa var och hälsade på mig. Hon hade feber vilket passade perfekt då jag behövde en paus. Vi kollade på film, gick på tur, shoppade norsk äcklig mat och gick på utställning. Nu är hon ute i världen och reser<3

Livet rullar på här. Trivs väldigt bra, alla människor, barer och vänner håller mig flytande och inspirerad. Fått en massa fina vänner på baren och i skolan och får spana på en massa killar. Tjejerna i kollektivet är så dödligt snälla, bjuder på middag och uppvakar mig med kaffe på sängen. Som balsam för magen. Jonglerar dock med nattshift, skola och spänningen. Drivs av viljan att komma mig framåt och utvecklas kreativt samtidigt som faller för livet runt ikring! Splittad, förvirrad och glad. Hur gör alla? Hur fixar alla att hitta en balanserad vardag? Fattar att jag snurrar in mig, men hallå. Håller kvar på tonårstemat!

Föresten är bergen helt fantastiskt. Alla är så snälla och peppiga och varma. Not everyone!!!!! Men de flesta

Puss på er och ta hand om er

Leave a comment