Bloggflytt!

Kära Radar!

Tack för denna tid! Det har varit fantastiskt för mig att vara här, ni har varit inget annat än toppen, men nu är det dags för mig att vandra vidare. Från om med nu hittar ni mig på isabellepedersen.se

Och kära, kära läsare! Hoppas innerligt att ni hänger med!

Isa_Purple-September-18th_0149

Translation: From now on, you’ll find me here.

Ett skrumpet patriarkat (och en hemlis)

_MG_8318
_MG_8319

Alla dessa ballonger blåstes upp samtidigt inför inspelningen av vår #femifilm. Fatta peppen i att det bara är patriarkat-ballongen som krymt ihop och ser ut som en skrumpen liten pung. Bådar mycket gott inför framtiden känner jag. :)

Och hörrni, i eftermiddag kommer det hända grejer här på bloggen, så missa inte att kika in för allt i världen! Puss

Translation: The only balloon that has shrunk is the one saying patriarchy, how awesome! And hey! Don’t forget to stop by this afternoon, I have som important news for you. :)

Helgfrukost fyra trappor upp med hiss

IMG_6597
IMG_6589
IMG_6585
IMG_6593
IMG_6584

Allt går i 200 just nu, och det är så himla roligt, men varje gång jag får dra på mig kattdräkten ( världens skönaste) och sitta en stund i en soffa eller vid ett frukostbord och samla energi är så himla guld värt. Helgfrukostar t.ex, det ungefär allra bästa. <3

Translation: Weekend breakfasts, the best…

Femifilm

Emma Sundh
Caroline Åsgård
Emily Dahl

Igår började jag och Louisa filma för vårat projekt #femifilm. Vad det handlar om kan en ju ganska lätt lista ut, men mer exakt för ni veta om några veckor. Igår filmade vi de dunderfantastiska tjejerna Emma Sundh, Caroline Åsgård och Emily Dahl. Alltså, så megapepp på det här projektet!

Translation: Yesterday we starded shooting a small film we’re working on, me and my friend Louisa. In front of the camera yesterday we had Emma, Caroline and Emily.