Tävling!

roadtrip2013_6724
roadtrip2013_6720
roadtrip2013_6709

Jag befinner mig i Värmland och badar, äter jordgubbar, läser böcker och går på utedass. I morgon går turen vidare mot västkusten och Hamburgö, och medans jag roadtripar och göttar mig i vackra Sverige (vilket jag hoppas att ni oxå gör) tänkte jag att vi skulle ha en liten tävling.  Jag har nämligen fått chansen att lotta ut 3 stycken kit med produkter från Sebastian till er. Shampoo, balsam, hårspray och potion 9 (som är grymt för torra toppar och frizz). Med i boxen får man dessutom en håraccessoar som stylisten Nike Feldin har handplockat. För att ha chansen att få detta hemskickat med posten så behöver man bara svara på varför man vill vinna detta superkit (kanske är man fattig student, kanske har man jämt tovigt hår, kanske man bara vill ha! :)). Tävla genom att maila svaret till pedersen.isabelle@gmail.com. Och skriv er adress så jag vet vart grejerna ska skickas!  På tisdag är tävlingen slut. Puss och kram och hoppas ni mår bäst!

Translation: Competition! If you want to win the products from Sebastian above (shampoo, conditioner, hairspray and Potion 9) you should tell me why you want them! Comment here or send me an email at pedersen.isabelle@gmail.com. Love!

Comments

 1. […] Tävling! […]

 2. […] Tävling! […]

 3. Anna . P

  Åhh, en perfekt tävling för mig! Jag har de senaste 6 åren blekt håret ett flertal gånger/år, så nu mår det inte längre så bra… Jag har även spart och spart och sparat under dessa 6 år. Så jag letar för fullt nu efter något super-duper-kit till mitt svinto-hår. Hittar jag inget snart så får nog saxen göra ett ordentligt jobb, å det vill jag verkligen inte… Trivs s bra i mitt långa hår, men vill att det ska vara fint! Så kanske detta är det jag söker?!?

  Jag finns isf på:
  Anna Pipkorn
  Vestagatan 3
  416 48 Göteborg

  Trevlig sommar!

Leave a comment