021. Baklängesveckor

Var det bara en och en halv vecka sedan skolan började? Hände jullovet ens? Allt går så fort hela tiden, och får man ha såhär roligt såhär ofta? Jag har konstant antingen jätteroligt eller så är jag helt utmattad, men har väl aldrig varit så mycket för de där mellanlägena. I söndags kändes det verkligen, verkligen som måndag, och igår – onsdag – var det som lördag (men av någon anledning har jag gått omkring och frågat om det är tisdag hela dagen idag). Onsdagen bjöd ovanligt nog faktiskt på lite sovmorgon, en aningens udda lektion i Digital Production (som inkluderade ett quiz titulerat Drug or Data Cable) och så spottade jag ur mig dagens dos idéer till 25K. Vi har nu passerat 10000 idéer, vilket känns helknäppt och jätteroligt, såklart. Sedan på kvällen åkte jag och Jonas direkt från skolan hem till Bea & Mattias på Söder, hur lyxigt som helst; middagen stod redo när vi kom.

DSC_0003

Jonas var helfascinerad över Beas ballong-konfetti-takkrona-konstellation <–

DSC_0007

Bea har bästa lägenhetspyntningen.

DSC_0006
DSC_0013

DSC_0011

Fina

DSC_0016

Sedan var det jackorna på, och så begav vi oss mot Taverna Brillo där Radar skulle hålla fest och fira nylanseringen.

DSC_0024
DSC_0020
DSC_0025
DSC_0026

Vi minglade en stund, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Jag och Jonas stannade inte så länge dock, utan gick ganska snart till Kåken där vi slöt upp med resten av Berghs och joinade in i termins-kickoff-firandet som var i full gång. Har inte en enda icke-suddig bild därifrån dock, så det får va. Stannade tills sista tunnelbanan gick och när jag skulle gå upp imorse för att vara i skolan klockan nio trodde jag det var ett skämt eftersom det fortfarande var KOLSVART ute och kändes som att klockan var fyra på natten. Men efter att ha stått i iskylan i fyrtio minuter och väntat på en buss som inte kom + lite kaffe hade man ju vaknat till i alla fall.

 

Comments

  1. I admire whatever you have performed here. I really like the component where anyone say what you are doing this giving back but Appraisal assume by the whole set of comments that is definitely on your side as well. Do you’ve got any more details on this?

Leave a comment