023. Like some thoughts wearing thin

I fredags stannade jag kvar i skolan långt mycket längre än jag egentligen hade behövt, mest för att jag var så trött att jag inte orkade åka hem. Jag ockuperade soffan i 46:an och idéade på post-its, vi var nog rätt slitna hela högen; känns som att vi mest bara satt och skrattade fram magknip åt ologiska saker. Det hjälpte kanske inte att vi satt med en galen 25K-brief från designbyrån SNASK heller, vilket triggade x antal ordvitsar, spårade idéer och rim.

DSC_0005
DSC_0016

Imorse, å andra sidan, hade jag sovmorgon för första gången sedan skolan började. Att få vakna av att det var ljust ute var helt obeskrivligt lyxigt; på sistone har det verkligen känts som mitt i natten när man går upp.

DSC_0019
DSC_0023
DSC_0024
DSC_0026

Satt längelänge i köket sedan, fyllde på med te och läste i Bukowskis Pleasures of the damned.

DSC_0028

Mycket bra förmiddag. Sedan begav jag mig mot skolan igen. Där välkomnades jag av att kaffebryggaren gick varm i klassrummet och jag intog soffan i 46:an igen. Christopher fotade mig och mms:ade någon kiropraktor han kände, tydligen såg min ställning så pass oergonomisk ut… Och Kristian undrade om jag inte alls gått hem igår eftersom jag låg på typ exakt samma ställe som när han gått kvällen innan, men jaja. Nu har jag precis kommit hem från skolan i alla fall, så ska retuschera lite moln, planera ett fotoprojekt till morgondagen, skriva 65 idéer till och skicka mail till vår grupp på KTH. Festliga lördagsplaner, jag vet.

Comments

 1. Hanna

  Tack!
  Alltså, känner mig som en stalker typ, men inatt drömde jag att jag träffade dig och din kompis prick.blogg.se-Julia utomhus på något ställe och jag var jätteblyg men ni var hur snälla som helst haha. Om du ville veta liksom.. Eh.. Hahaha, kändes jätteskumt när jag vaknade för det kändes typ verkligt.. Jaja, slut på detta konstiga flummande nu, godmorgon!

  1. Karin Wahlberg

   Haha åh! Bra att vi var snälla! Händer detta på riktigt så får du lova att hälsa, så lovar jag att vi ska vara lika snälla som i drömmen ;)

 2. Hanna

  Åh, snälla fina du, kan du inte tipsa om lite böcker? Visst hade du en bokblogg ett litet tag? Jag kan inte hitta den nu, kan du tänka dig att länka den kanske? :3

  1. Karin Wahlberg

   Åh, det kan jag absolut fylla ett inlägg med! Den där bokbloggen har inte uppdaterats på år och dar, men man kan ju såklart kika i arkivet lite! :) http://caryw.blogg.se/bookblog/

 3. ELINFELICIAS

  fina bilder!

Leave a comment