026. And in the winter night sky, ships are sailing, looking down on these bright blue city lights.

Inledde morgonen på bästa sätt: solsken och tid till att sitta en bra stund vid köksbordet och läsa + te och havregrynsgröt med banan och russin ur bästa porslinet.

DSC_0007

DSC_0003

Sedan mötte jag upp Maria, Christian & Christopher vid Nordic Light Hotel för att träffa chefen, PR-ansvarige och Art Directorn för hotellet för att diskutera vernissagen vi ska anordna där om 2 veckor. Himlans hetsigt och stressigt kommer det bli, hela januari och februari är hetsiga, stressiga månader, men jag tror det kommer bli oerhört bra i alla fall. Och så länge man har roligt och projekten är spännande så orkar man ju det mesta.

DSC_0009
DSC_0011
DSC_0014
DSC_0015

Spännande lobby. Efter det tog vi en sväng förbi ett par butiker för att kolla upp material till vernissagen, innan vi skyndade tillbaka till skolan för klassmöte och föreläsning. Sedan åkte jag och jobbade ett par timmar, innan jag vände åter till skolan. Där var det som vanligt en massa folk, kaffe och post-it-lappar trots att klockan tickade iväg.

DSC_0022

Philip redigerade film till arbetsprovssläppet som är nu i helgen. Vi är ju i Berlin då, så kommer inte kunna vara på plats tyvärr. Tråkigt, men inte så tråkigt att jag kommer sitta i Berlin och längta hem direkt. Är det någon som ska dit? Som tänker söka till Berghs i höst? Kan inte fatta att det gått ett helt år sedan jag själv satt i 41:an och var nervös.

DSC_0023

Vi har slut på Red Bull så nu ligger det bara bryggkaffe och ett paket mjölk till kaffet där inne i kylen. Det funkar ju det med. Sedan hängde jag kvar i skolan ett tag utan att åstadkomma särskilt mycket, gick och tränade, åkte hem, och nu sitter jag i sängen och tänker att jag borde göra något mer innan jag går och lägger mig, men kommer mig inte riktigt för att sätta igång. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Comments

 1. Mattias Vural

  Otroligt fina bilder.

 2. Victoria

  Fy vad jag bara älskar din blogg alltså!

  1. Karin Wahlberg

   <3

Leave a comment