027. Stress och Berlin-tips

Det är så brutalt stressigt just nu, och de kommande två veckorna kommer inte vara mycket bättre. Somnar tre och vaknar innan klockan, vaknar innan klockan men kan ändå inte ligga kvar i sängen. Idag gick Annie och jag och gömde oss från omvärlden på Kaffeverket en timme. Vi hade tänkt att bara byta pluggmiljö, men vi drack te och fick faktiskt ingenting gjort annat än att hämta andan. Försöker intala mig, varje gång jag har så mycket att göra att jag istället blir handlingsförlamad och inte gör någonting, att det är okej ändå – att den där ineffektiva timmen var nödvändig. Världens finaste Annie i alla fall, även om vi är små stressvrak båda två (citat: “Jag vaknade imorse och kunde inte komma ihåg vad folk i klassen hette! Jag kom inte på ett enda namn.”).

DSC_0010

<3

DSC_0011
DSC_0012

Kom hem för en stund sedan och imorgon ska jag vara 07.20 på Centralen – vi åker ju till Berlin i helgen, hela klassen. Vi har helt seriöst grupparbetsmöten inbokade på planet och tre timmars schemalagd fritid som, sist jag hörde, skulle gå till idéande. Men NEJ, haha. Ska carpe Berlin då. Ge mig TIPS TIPS TIPS; om man har tre timmar och inte har varit i Berlin förut, vad ska man göra? Berätta snarast!  Jag kommer säkerligen vara konstant uppkopplad, men vi får se hur mycket bloggande som faktiskt hinns med. Vi ska träffa startups, mingla på byråer, filmas till en dokumentärserie, prata på en talkshow och genomföra ett 24h-hackathon. Förutom de där tre timmarna är vi schemalagda 24/7. Allt genomförs i samarbete med mobilbyrån Monterosa, som för övrigt är helt fantastiska, och Lufthansa har gått in och sponsrat med flygbiljetter.

 

Är så. sjukt. pepp! Och dessutom: världens bästa klass och därmed antagligen världens bästa resesällskap.

 

För övrigt fick jag en sådan himla fin present idag, ni ska få se bättre bilder så fort jag hinner! Men det är i alla fall inte varje dag man får sådana här spännande bud levererade till sig,

DSC_0013

och inte varje dag ens skåp ser ut såhär:

DSC_0036

Nejmen om man skulle börja packa och leta upp passet kanske?

 

Comments

 1. L

  Mitt tips är att ta tunnelbanan till Kottbusser Tor och bara gå runt i de områdena. Riktigt trevlig plats full av liv (i alla fall på sommaren då jag var där)

 2. Dani

  Wow. Vet du vem rosorna var ifrån?

  1. Karin Wahlberg

   Haha, inser nu att det kanske låter som en slags kärleksförklaring – men det var en gåva från Hendricks Gin via deras PR-byrå Edelman! :)

Leave a comment