030. Fotografiska och himmelsrummet

Hinner verkligen inte med någonting just nu, kommer inte ihåg sist jag lade mig innan tre om natten (med, ironiskt nog, undantag för den där fredagen i Berlin. Men ok, sov ju inget dygnet efter så…). Det är så. himla. mycket just nu alltså. Därför var det i vilket fall skönt med lite miljöombyte; i måndags hade vi nämligen blivit inbjudna av Fotografiska för att sitta där med 25K-projektet och jobba, de är ju nämligen ett av de tio företag vi idéar åt. Några av oss åkte dit lite tidigare, började jobba så smått men drack mest kaffe och ältade hur stressade vi var. Den där handlingsförlamningen som uppstår, ni vet, när man inte har tid att göra ingenting…

DSC_0001
DSC_0002

Bästa Kristian.

DSC_0008
DSC_0013
DSC_0014

Sedan trillade snart resten av klassen in, och så fick vi ett stort och världsfint rum med himmel och moln över hela väggarna att sitta och idéa i. Och ännu mer kaffe.

DSC_0015

Annie.

DSC_0016

Vi riggade upp för livestreamen…

DSC_0017

Och så satte vi igång. Cavallius och Philip skötte musiken.

DSC_0021
DSC_0023

Som sagt, så skönt att sitta någon helt annanstans. Var förvisso inte jätteeffektiv och låg mot slutet av kvällen raklång på rygg på golvet och varvade skrattattacker med att planera vernissage. Samt fortsatt panikande över deadlines och så. Tillsist tog jag och Peck en sväng i shoppen och promenerade sedan mot Slussen. Tog en vända till gymmet och åkte sedan hem, minns inte om jag gjorde något mer den dagen, *stabilt*.

 

 

Comments

  1. ELINFELICIAS

    underbara bilder!

Leave a comment