033. Underneath, I can feel your hands, drowning the ghosts i carry

3

 

 

1 2 3 4 5 6 7

Istället för att fortsätta älta hur mycket det är just nu, så kan jag berätta att det ändå finns något fint i att bosätta sig i en av sofforna i caféet fram till midnatt med en fin klasskamrat på andra sidan bordet. Något fint i misär och skrattattacker om vartannat, i att åka hem efter midnatt på en måndag läsandes Gone Girl och med The Shins i öronen. Och istället för att älta min tidsbrist, så kan vi tillämpa lite crowd-sourcing här inne; ni kan ställa frågor eller bara berätta något fint, så sammanställer jag det sedan och ger er svar på sådant ni undrar. Kanske om Berghs, som nyligen släppte sina arbetsprover. Om London och att flytta långt, om att läsa böcker, om känslor, om Stockholm, om morgonrutiner eller något helt annat. Fråga fritt så kan vi bygga på det.

Comments

 1. Ella

  Hur visste du att det var Berghs du ville gå på? Och hur visste du att det var det som du ville hålla på med? Och sen så frågar jag, likt de andra, gjorde du någonting innan? Jag ska söka in till antingen Berghs eller Beckmans, men jag har så lite tidigare erfarenhet, tänker på om jag inte kan leva upp till tempot eller kraven!

  Jättefin blogg, förresten!

 2. linn london

  jag vill ju så gärna gå på berghs. hur mycket tid lade du på dina arbetsprover? hade du någon bransherfarenhet sedan innan? hade du pluggat liknande innan? osv osv. kanske kan du berätta lite om hur det är?

 3. Hanna

  Jag har följt med här ett tag nu och detta är fortfarande lätt min favoritblogg, beundrar verkligen dig för hur du får allt att gå ihop med skola, jobb och fritidssaker!
  Vill gärna ha lästips, både bloggar och böcker, spelar ingen roll om det är på svenska eller engelska! Puss!

 4. Annie

  Hur får du allting att gå ihop? Det jag menar är att du verkar, trots den enorma stressen som du hela tiden verkar utsättas för, hinna med att läsa, passa barn, fota och till och med blogga. Beundrar det verkligen!
  Men känns det inte om att världen ibland bara ska falla ner över dig och som att du inte har någon kontroll över det överhuvudtaget? Och om/när det gör det, vad gör du då för att få det att gå över?
  Din blogg är för övrigt väldigt fin, ta hand om dig!

 5. Lisa

  Några bloggar som du gillar supermycket, som kanske inte alla vet om? Vad får dig att känna, verkligen känna?

 6. Sandra

  Om jag minns rätt skrev du att du hade bott i Kalifornien när du var yngre och det gjorde mig lite nyfiken på vad du gjorde innan London, Bergh osv. Vad pluggade du? Vad hade du för intressen som tonåring? Vad hade du för framtidsplaner?

  Tycker jättemycket om din blogg, har följt den ett bra tag nu. Och ditt hår är fantastiskt! Kram!

 7. Marina

  Men åh, va hände med din bokblogg egentligen? Du läser ju så himla mycket och känns som en människa med bra smak i allt. Kan du inte ge lite boktips och sånt? :)

 8. Ellinor

  Kan du inte berätta lite om London? Hur du tog dig dit och fick jobb och boende och allt sånt. Har själv drömmar om London och befinner mig i den tiden då man ska göra upp planer om vad som komma ska efter studenten

 9. Therese

  Vad har du för planer/drömmar/önskningar när du tagit din examen från Berghs?

  Ta hand om dig!

 10. Ethel

  Jag har börjat rita igen, och har börjat gå yoga igen. Jag blir pirrig i magen av att nu äntligen kunna börja ta kort med pappas gamla analoga kamera och snart kan jag framkalla mina första bilder i vårt mörkerrum. Jag har äntligen tid att vara kreativ bara för att jag vill, utan pressen att det ska få godkänt av en lärare, eller att det ska vara så bra så att någon vill anställa mig. Jag har äntligen haft tid att slappna av, och har ÄNTLIGEN hittat tillbaka till mig själv. Jag visste inte ens att jag tappat bort mig någonstans på vägen, men såhär i efterhand kan jag se när det hände. Det är bara så fint och känns så himla himla bra att ha hittat mig själv igen att jag ville dela med mig till någon.

 11. Elin

  Om exakt 48 dagar åker jag till London med en av mina allra bästa vänner och det är det enda som gör att jag fungerar på dagarna, det enda som gör att jag klarar av logaritmer, uppsatser om evolution, franska verb och tidiga morgnar och sena kvällar. Om 48 dagar får jag uppleva den stad som jag drömt om så otroligt länge och jag tror att jag går av på mitten snart, av iver och förväntan.

Leave a comment