039. London: söndag och måndag.

I söndags var det resedag, och vi begav oss till Arlanda. De kommande 2 veckorna har jag praktik på AMV BBDO i London, jag och några till från klassen ska vara med och lansera deras digitala avdelning. Flög samtidigt som bland annat David och Annie, se nedan.

DSC_0006
DSC_0012

Annie och jag åkte och lämnade grejerna där vi skulle bo, sedan åkte vi till London Bridge för att möta upp de andra från klassen som också är i London på Horniman Hays.

DSC_0018
DSC_0021
DSC_0026

Carl, Christian och Christopher hade flugit tidigare, och hållit igång ett tag, så de var ganska peppade/trötta. Hårfin linje där emellan.

DSC_0028
DSC_0044
DSC_0046

Mysigt i alla fall. Vi hängde mest, spelade in Vines och tyckte det kändes konstigt att typ vara lediga.

På måndagen var det dags för praktiken. Hej hej genom fönstret. Jag fotade inte så mycket under förmiddagen, men det känns roligt och det är SJUKT SPÄNNANDE projekt vi får jobba med. Dock har jag skrivit på cirka fem triljoner sekretesspapper, så det blir nog inte så mycket berättande om det här. Men i korta drag så får vi dels jobba snabbt och kort med briefer från byrån i övrigt, samtidigt som vi sitter med egna större projekt som för min grupps del i nästa vecka kommer mynna ut i att vi tillsammans med developers, kodare, designers etc. ska ta fram en faktisk, fungerande hårdvaruprototyp. Så himlans spännande. Och allt detta gentemot riktiga kunder och varumärken.

DSC_0049
DSC_0052
DSC_0061

Lunchpromenad och byggnaden utifrån.

DSC_0062

På eftermiddagen satt vi och jobbade i the ‘Snug room’, helt enkelt en myshörna de har bara. Vi råkar även ha tillgång till ett privat Starbucks på andra sidan våningen där vi sitter, där man bara talar om vad man vill ha och så får man det. Utan att behöva betala för sig. Lyxigt och livsfarligt; kommer väl vara ett värre koffeinvrak än vanligt efter de här två veckorna, men gott är det i alla fall.

DSC_0065
DSC_0066
DSC_0067
DSC_0071
DSC_0072

Efter arbetsdagens slut tog jag och Annie en promenad. Selfridges har så himla fin skyltning för närvarande; ballonger, moln och väldigt mycket annat tjusigt.

DSC_0084
DSC_0085
DSC_0087

När vi tröttnade på att det var människor överallt begav vi oss tillbaka till vår del av staden, och hängde på The Big Chill House. Hade det mysigt, pratade och utnyttjade deras wi-fi.

DSC_0089
DSC_0090
DSC_0091

Chillade, helt enkelt.

DSC_0093
DSC_0095

Sedan hade vi inte riktigt lust att avsluta dagen riktigt ännu, så vi promenerade omkring och var fnittriga och struntade i att det regnade på oss.

DSC_0101
DSC_0104

 

Det var mysigt. Sedan var måndagen slut.

 

 

Comments

  1. Mika

    MYS! Dom visar för övrigt skönaste serien på SvtPlay nu som handlar om startandet av Selfridge. Finns här: http://www.svtplay.se/mr-selfridge

  2. Bettina

    Tenk å få lov til å være kreativ og opptatt og jobbe i grupper og drikke alle kaffen man vil hver eneste dag! Åh, du lever drømmen.

Leave a comment