040. London: tisdag och onsdag

Eftersom vardagarna första veckan var ganska så lika och till största del tillbringades på kontoret, så tar vi dagarna två och två. Bilderna är egentligen inte särskilt heltäckande, har fotat ganska oregelbundet. Det blir lätt lite snurrigt när man använder systemkameran, analoga kameran och Instagram. Man får för sig att man fotat allt hela tiden – vilket man ju i och för sig typ har – men det hamnar ju på olika ställen.  

DSC_0009
DSC_0006
DSC_0011

Tre bilder från tisdagen. Utsikt mot Marylebone Road från kontoret, Carl helt naturligt placerad i ett skåp i samband med en filminspelning (som vi gjorde med en camera drone, coolt) och Annies hand när vi åt middag på kvällen. Jag kallar den IC-handen, det är nämligen så alla i vår klass ser ut så fort det finns tillgång till gratis wi-fi. Hotspot-junkies.

DSC_0013
DSC_0019

På väg till jobbet på onsdagen.

DSC_0020
DSC_0021
DSC_0022
DSC_0024
DSC_0026

Jag tyckte kontoret var lite grått så jag blåste upp ett gäng ballonger och pyntade lite. Råkade ha i väskan. Alltid redo, ni vet. Och så lite golvhäng, jobb och ständigt dessa post-its.

DSC_0028
DSC_0032

På kvällen var vi och ett par från AMV på en pub i närheten och hängde, sedan åkte jag och Annie buss hem i kvällsregnet.

Leave a comment