044. London: måndag till fredag

Praktikvecka nummer två var det dags att på allvar dra igång med de stora projekten, och det har varit…ja, det sedvanliga tempot, antar jag. Totalt mellan måndag och fredag tog jag bara 13 bilder med min kamera, vilket är väldigt lite för att ha varit en hel vecka tillbringad i London. Men jag har verkligen inte hunnit + att typ allt vi gjort är hemligstämplat + att när man är på samma ställe varje dag blir det tillslut inte jättespännande att fota kaffemuggen, skrivbordet eller planschen för triljonte gången.

DSC_0002

En sen kontorskväll, Saher utfodrar gänget med pizza och vin.

DSC_0003

En intitt i mysrummet.

DSC_0005

Varje morgon serverades det gratis frukost på byrån. Jag åt gröt med färska bär, färsk frukt till, och drack kaffe från AMVs egna Starbucks.

DSC_0009
 
DSC_0011

Bilderna ovan är från torsdagen. Det var kvällen innan slutpitch och jag stängde ned datorn 03.45. Låt oss inte tala högt om hur många av kaffemuggarna på bordet som var mina. Alltså, att återgå till bryggkaffe på Berghs efter två veckors gratis Starbucks känns *sådär*.

DSC_0012

Okej, lite svårt att berätta något kul när man skrivit på en massa sekretesspapper. Men vår grupp hade i alla fall fått ett team med utvecklare, kodare och hårdvarutekniker från Rumänien som faktiskt skulle realisera och bygga en prototyp av det vi arbetade fram. Alltså, vi snackar personer som kan bygga robotar och jobbar med regeringen, så sjukt skickligt gäng alltså.

På fredag var det pitch & samtliga grupper gjorde succé. Så stört mycket positiv feedback, och jag satt verkligen och myste när de andra presenterade. Så sanslöst stolt över vilka duktiga människor jag får omge mig med; satt mest och kände (när folk pitchade inför massvis med viktiga människor) att om detta inte blir upplockat så är det ju bara ren idioti.

Efteråt hade AMV öppen bar, varpå vi åkte hem till Saher igen i Wapping, minglade ett tag och gick sedan ut i Shoreditch.

Leave a comment